Kérdése van? Hívjon minket! +36706504952

MTTP átalakító , meleg víz közvetlen a naptól
MTTP átalakító , meleg víz közvetlen a naptól
135 000 Ft
ÚJ

MTTP átalakító , meleg víz közvetlen a naptól

Megjegyzés: Ez a leírás automatikusan le lett fordítva magyarra.


Termék kiemelése:
TÍPUS: DC/AC
Tápfeszültség: 120-350 (VDC)
Kimeneti feszültség: 120-350 (VAC)
Maximális teljesítmény: 3 kW Kimeneti feszültség:
Beállított
szinusz
Hűtés: Aktív - ventilátor
Az ECO Solar Boost MPPT-3000 inverter lehetővé teszi a fotovoltaikus panelrendszerek közvetlen alkalmazását fűtőberendezések, például elektromos kazánok, fűtőberendez
, fűtőszőnyegek stb. megfelelő mennyiségű (4-9 db) tipikus fotovoltaikus panel kb. 32V üzemi feszültséggel vagy megfelelő számú egyéb és energiavevő, pl. villanybojler, padlófűtés.
A panelekben keletkező, a fűtőberendezéssel közvetlenül nem táplálható szilárd áram a konverterben váltóárammá alakul át, amelyet már a fűtőberendezés táplálhat.
A rendszer maximális teljesítménye 3kW, az inverter "1" prioritású kimenettel rendelkezik, amelyen mindig van feszültség és egy "2" függő kimenet, amely akkor aktiválódik, ha az "1" kimenetre nem vesznek fel energiát.
Ez lehetővé teszi két fűtőberendezés, például két kazán csatlakoztatását, amelyek közül az egyik először fűt, a másik pedig akkor, amikor az első termosztátja megszakítja az energia vételét az átalakítótól. Az MPPT funkció megvalósításával az inverter automatikusan hozzáigazítja a háztartási fűtőtestet, és így beállítja a munkapontot úgy, hogy a fotovoltaikus panelrendszertől kapott energia maximális legyen.

Raktáron: 3 db
135 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 350 Ft
Adatok
Cikkszám:
202020